З Днем медичного працівника!

Дорогі медики!

Щороку ми традиційно вшановуємо вашу працю та шлемо вам вітання напередодні Дня медичного працівника, і з року в рік життєві обставини і все складніші виклики спонукають суспільство щобільше усвідомлювати надзвичайну важливість справи, якій ви присвятили своє життя.

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом, шановні медичні працівники, а також величезну вдячність за вашу щоденну роботу.

Сьогодні без перебільшення увесь світ знає героїчні історії порятунку українськими медиками в найскладніших воєнних умовах як наших захисників-військових, так і цивільних громадян, та захоплюється вашою силою, стійкістю, витримкою, самопожертвою і професіоналізмом. Та де б ви не надавали медичну допомогу – в зоні бойових дій чи у відносно спокійному регіоні – ваша робота завжди пов’язана з підвищеним навантаженням, відповідальністю і водночас з милосердям: адже ви рятуєте найцінніше – життя і здоров’я.

Бажаю вам міцного здоров’я та невичерпних сил. Хай ваші рідні і близькі будуть у безпеці і дарують вам любов і тепло!

Вірю, що запанує переможний мир на нашій землі і ваша робота знову стане на рейки спокійного життя та буде приносити вам лише задоволення і вдячність людей.

Михайло Пасічник,
Президент Громадської спілки
«Фармацевтична Ліга України»

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK