Оприлюднено черговий проект змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів

17 вересня на сайті Держлікслужби оприлюднено черговий проект наказу Міністерства охорони здоров'я України «Про внесення змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів».

Вказаним проектом передбачається внесення змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24 квітня 2015 року № 242 (далі - Правила).

Змінами плануєтьсяна покласти обов'язок на суб'єктів господарювання, які передали лікарські засоби на утилізацію або знешкодження, в двомісячний строк від дати знищення, направляти органам державного контролю за місцем провадження діяльності інформацію про знищення відходів лікарських засобів.  Така інформація повинна буде надаватися в електронному або паперовому вигляді .

Також зміни торкаються і форми надання інформації про лікарські засоби, що не підлягають подальшому використанню, передані для знешкодження (таблиці), наведеної в додатку 2 до Правил, зокрема цю форму (таблицю) планується  викласти вновій редакції і доповнити колонками з інформацією про номер та дату акта про знищення лікарських засобів.

За матеріалами Держлікслужби

 

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK