Розпочато укладення договорів про реімбурсацію

Національна служба здоров'я України оголосила про укладення договорів про реімбурсацію на 2022 рік.

Для отримання відшкодування вартості лікарських засобів з 01 січня 2022 року суб'єкти господарювання, які провадять господарську діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, незалежно від форми власності та підпорядкування, повинні подати заяви про укладення договору до Національної служби здоров'я.

Початок прийому заяв про укладення договорів про реімбурсацію, які діятимуть у 2022 році, розпочинається о 9:00 ранку 14 грудня 2021 року.

Заяви про укладення договору про реімбурсацію подаються до 15 грудня 2022 року включно.

При цьому НСЗУ нагадує, що для того щоб укласти договір з НСЗУ, суб'єкт господарювання повинен:

  • бути зареєстрованим в електронній системі охорони здоров'я (ЕСОЗ). Працівникам аптеки потрібно отримати кваліфікований електронний підпис, відповідно до Закону України "Про електронні довірчі послуги",
  • мати в наявності комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення, необхідні для роботи через систему, з підключенням до мережі Інтернет в кожній аптеці та аптечному пункті, де здійснюватиметься відпуск лікарських засобів за договором.

Заяву до НСЗУ необхідно подавати шляхом заповнення відповідних полів через автоматизоване робоче місце медичної інформаційної системи.

Відповідне деталізоване оголошення розміщене на офіційному сайті НСЗУ.

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK