МОЗ визначив графік семінарів для медиків щодо закупівель Нацпереліку

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє, що українських медиків вчитимуть, як правильно закупити Нацперелік. Безоплатні дводенні семінари буде проведено у квітні та травні у Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Житомирській, Чернігівській, Миколаївській, Одеській області та м. Києві.

На семінарах обговорюватимуть, як визначати обсяги потреби лікарських засобів за Національним переліком основних лікарських засобів та поза ним для закладів охорони здоров’я, а також проблемні питання закупівель лікарських засобів та медичних виробів. Важливо, щоб співробітники усіх підрозділів, які залучені до розрахунку потреби та закупівлі Нацпереліку мали необхідні знання і могли кваліфіковано здійснювати процедури публічних закупівель відповідно до вимог чинного законодавства.

Дводенна програма призначена для головних лікарів, заступників з економічних питань, головних бухгалтерів, завідувачів лікарняними аптеками, економістів, фармацевтів, провізорів, старших медсестр.

Оприлюднено наступний графік проведення безкоштовних семінарів:

№ Область Дата проведення

1. Одеська 24 квітня 2018 року

2. Херсонська 25 квітня 2018 року

3. Миколаїв 27 квітня 2018 року

4. Вінницька 08 травня 2018 року

5. Черкаська 10 травня 2018 року

6. Чернігівська 14 травня 2018 року

7. Житомирська 16 травня 2018 року

8. місто Київ 18 травня 2018 року

Цей захід організовує проект міжнародної технічної допомоги SAFEMed, який впроваджується міжнародною організацією Management Sciences for Health, Inc. за фінансової підтримки USAID за участю фахівців МОЗ України та ДП «Державний експертний центр МОЗ України».

Нагадаємо, що раніше МОЗ разом з Експертним комітетом та МФ «Відродження» підготували методичку з практичними рекомендаціями та відповідями на основоположні питання про Національний перелік основних лікарських засобів для закладів охорони здоров’я, у якій можна знайти усю нормативну-правову базу, яка регламентує впровадження та реалізацію Нацпереліку.

За матеріалами МОЗ

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK