Держлікслужба та ДУ «Відкриті Публічні Фінанси» підписали Меморандум про співпрацю

15 лютогоі відбулася робоча зустріч між керівництвом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та представниками Державної Установи «Відкриті Публічні Фінанси» з обговорення можливостей співпраці у напрямку інформатизації сфери контролю якості та безпеки лікарських засобів.

Під час зустрічі ДУ «Відкриті Публічні Фінанси» презентувала пілотний проект порталу онлайн подання та розміщення власниками реєстраційних посвідчень лікарських засобів (заявниками) в інформаційну базу Держлікслужби оригінал-макетів упаковок лікарських засобів та іншої необхідної інформації. Проект був розроблений спільно з партнером – компанією «XM^online» у рекордно короткі строки – 2 тижні з дня запиту. Даний сервіс покликаний оптимізувати систему документообігу в Держлікслужбі та надати можливість запровадження сучасних рішень і більш досконалих підходів у сфері інформатизації до процесів збору та аналізу даних у відомстві.

«Підписання Меморандуму про співпрацю з ДУ «Відкриті Публічні Фінанси» стало ще одним кроком у напрямку оптимізації внутрішніх процесів Держлікслужби на основі сучасних рішень у сфері інформаційних технологій, які традиційно були доступні, як правило, лише великим бізнес-компаніям. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у цьому напрямку» – зазначила Наталія Гудзь, Голова Держлікслужби.

«Наша команда приділяє увагу наданню послуг державним установам і готова пропонувати заради цього розробку новітніх сервісів та супроводження проектів з обробки та аналізу даних – говорить Олександр Комареус, СЕО ДУ «Відкриті публічні фінанси» – Ми дуже раді початку співпраці з Держлікслужбою, адже сподіваємось, що наші подальші спільні проекти дозволять зробити діяльність організації більш ефективною і зрозумілою для громадськості та дадуть можливість раціональніше використовувати ресурси».

За матеріалами Держлікслужби 

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK