Держлікслужба розробила інструкцію для отримання послуг з ліцензування онлайн

Відтепер, щоб отримати послуги з ліцензування виробництва, імпорту, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, можна скористатися  зручним порталом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками - йдеться в повідомлення відомства на офіційному сайті.

Портал дозволяє швидко та прозоро, без паперової тяганини та додаткових витрат подавати та відслідковувати онлайн стан розгляду заяв на отримання таких дозвільних документів:

  • ліцензія щодо провадження діяльності з виробництва (промислового) лікарських засобів;
  • ліцензія щодо провадження діяльності з імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів);
  • ліцензія щодо провадження діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

Електронні послуги з отримання ліцензій доступні через особистий кабінет на порталі Держлікслужби: https://e-services.dls.gov.ua.

Ознайомитися із детальною інструкцію про користування сервісом можна за посиланням: https://e-services.dls.gov.ua/FileStore/GetReport

За допомогою інструкції можна отримати інформацію:

  • як зареєструватись на порталі, щоб скористатись усіма можливостями електронного кабінету;
  • як переглянути наявні у вас ліцензії та отримувати повідомлення системи;
  • як подати заяву на ліцензування, зокрема, заяву на отримання ліцензії з торгівлі, заяву на створення нового місця провадження діяльності (МПД), заяву на закриття існуючого МПД, заяву про анулювання ліцензії тощо;
  • як заповнити повідомлення про доповнення інформації;
  • як моніторити подані заяви та отримувати сповіщення про стан розгляду та результати протягом усього терміну дії ліцензії.

Онлайн-послуги є актуальними для промислових виробників, аптечних закладів, імпортерів та дистриб’юторів (оптові продажі).

 

За матеріалами Держлікслужби

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK