Розпочато пілотну інтеграцію системи публічних електронних закупівель ProZorro з Державним реєстром лікарських засобів МОЗ України

ДП «Державний експертний центр МОЗ України» на своєму сайті повідомляє про початок пілотної інтеграції системи публічних електронних закупівель ProZorro з Державним реєстром лікарських засобів МОЗ України.
Відтепер при оголошенні закупівлі лікарських засобів державні замовники мають можливість обирати предмет закупівлі зі списку, що випадає, а не вводити дані вручну. При виборі предмету закупівлі зі списку Замовник має вказувати міжнародну непатентовану назву препарату (МНН) та область дії активної речовини в ньому згідно анатомо-терапевтично-химічної класифікації (АТХ). Для вибору буде доступна актуальна інформація з Державного реєстру лікарських засобів у відповідності до бази даних МНН та АТХ-кодів ВООЗ.
У зв’язку з цим, з метою уникнення можливих проблем в процесі закупівлі лікарських засобів, ДП «Державний експертний центр МОЗ України» наполегливо рекомендує заявникам переконатися у відповідності та актуальності інформації щодо МНН та АТХ-коду у їх реєстраційних документах до відповідної інформації, представленої в базі даних ВООЗ (https://www.whocc.no/atc_ddd_index/).

У разі виявлення невідповідності слід подати до Центру адміністративних послуг «Єдине вікно» (м. Київ, вул. Смоленська, 10) заяву про внесення відповідних змін до реєстраційних матеріалів.
Як раніше повідомляв перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, інтеграція ProZorro з Державним реєстром лікарських засобів МОЗ України має важливе значення, оскільки дозволить уникати помилок під час пошуку тендерів та пожвавити конкуренцію під час державних закупівель.

За матеріалами ДП «Державний експертний центр МОЗ України»

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK