Уряд вніс зміни до переліку та обсягів лікарських засобів та медичних виробів, звільнених від ПДВ на період проведення АТО

Уряд вніс зміни до чинних обсягів лікарських засобів та медичних виробів, операції з ввезення яких на митну територію України та постачання на митній території України звільняються від обкладення податком на додану вартість на період проведення антитерористичної операції та/або запровадження воєнного стану, затверджених розпорядженням від 27 травня 2015 року № 544.  

Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 січня 2018 року № 48-р розміщено на Урядовому порталі.

Зазначеними змінами збільшено кількість одиниць лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають звільненню від ПДВ, а також розширено обсяги таких лікарських засобів та медичних виробів шляхом доповнення новими позиціями. 

Рішення прийняте для додаткового формування 100 тис. аптечок медичних загальновійськових індивідуальних, 10 тис. наплічників медичних санітара і санітарного інструктора та забезпечення ними в повному обсязі військовослужбовців Збройних Сил України, задіяних у проведенні антитерористичної операції, а також поповнення дефектури медичного майна в уже сформованих аптечках, сумках та комплектах.

За матеріалами Урядового порталу

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK