Оприлюднено другу частину проектів до переліку лікарських засобів, що закуповуватимуться у 2018 році

На сайті Міністерства охорони здоров’я України оприлюднено другу частину проектів до Переліку (НОМЕНКЛАТУРИ) лікарських засобів, виробів медичного призначення, обладнання та інших товарів, робіт і послуг, які закуповуватимуться за напрямками використання бюджетних коштів у 2018 році за бюджетною програмою 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Наразі на громадське обговорення винесено 9 переліків з пропозиціями за такими напрямами:

  • закупівля лікарських засобів та виробів медичного призначення для громадян, які страждають на бульозний епідермоліз;
  • закупівля препаратів для лікування дихальних розладів новонароджених;
  • закупівля медикаментів для дітей, хворих на муковісцидоз;
  • закупівля медикаментів для лікування дорослих, хворих на муковісцидоз;
  • централізована закупівля медикаментів для лікування хворих на розсіяний склероз;
  • закупівля реактивів для проведення масового скринінгу новонароджених на фенілкетонурію, вроджений гіпотиреоз, муковісцидоз та адреногенітальний синдром;
  • закупівля лікарських засобів та медичних виробів для закладів охорони здоров’я для забезпечення лікуванням хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями;
  • централізована закупівля медикаментів для лікування туберкульозу;
  • закупівля медикаментів та медичних виробів для дитячого діалізу.

Пропозиції та зауваження до вказаного проекту МОЗ прийматиме до 05.02.2018 року. При цьому звертається увага зацікавлених осіб, що листи мають бути зареєстровані в канцелярії МОЗ, а у разі, якщо лист відправлено поштою, дата його відправлення має бути до граничного періоду отримання запитів ( 05.02.2018 р.). В разі відправлення пропозицій в електронному вигляді необхідно використовувати електронну адресу - zakupivli@moz.gov.ua та обов’язково дублювати листи на mohsecretariat@gmail.com.

Додатково МОЗ звертає увагу, що пропозиції повинні бути надіслані по кожному напряму окремо, та в темі листа обов'язково необхідно вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом - (Обов'язково вказати напрям)», в іншому випадку листи, які надійшли на електронну пошту розглядатися не будуть.

За матеріалами МОЗ

 

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK