Новини

  • 28.03.2018

    Держлікслужбою прилюднено проект Порядку передліцензійної перевірки

    Держлікслужба оприлюднила для громадського обговорення проект Порядку перевірки відповідності матеріально-технічної бази, кваліфікованого персоналу, а також умов щодо контролю за якістю лікарських засобів, що вироблятимуться, ввозитимуться на територію Україну перед видачею ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами та з імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)

    Докладніше
  • 27.03.2018

    Держлікслужба звертає увагу на неправомірність продажу ліків через інтернет-сайти

    Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба), звертає увагусуб'єктів господарювання, які здійснюють роздрібну реалізацію лікарських засобів, що відповідно п. 27 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою КМУ від 30 листопада 2016 р. № 929, торгівля лікарськими засобами здійснюється виключно через аптечні заклади і не може здійснюватися дистанційно та шляхом електронної торгівлі, а також поштою і через будь-які заклади, крім аптечних, та поза ними, крім випадків, передбачених цими Ліцензійними умовами.

    Докладніше
  • 26.03.2018

    Рахункова палата України: пільги щодо оподаткування ліків є, а контролю немає

    На черговому засіданні Рахункова палата розглянула Звіт про результати аудиту ефективності та обґрунтованості застосування податкових пільг з податку на додану вартість за операціями з постачання та ввезення на митну територію України лікарських засобів і медичних виробів.

    Докладніше
  • 23.03.2018

    ДРС виступила категорично проти підтримки законопроекту, який передбачає звуження застосування спрощеної системи оподаткування для мікробізнесу

    За інформацією Державної регуляторної служби України, розміщеною на сайті відомства, Голова ДРС Ксенія Ляпіна 22 березня  взяла участь у засіданні Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності. Поряд з іншими питаннями, під час засідання, розглядалося питання надання висновку Урядового комітету щодо депутатського законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг» (реєстраційний номер 7142).

    Докладніше
  • 23.03.2018

    Уряд розширює програму «Доступні ліки»

    Урядову програму «Доступні ліки», запроваджену з 1 квітня 2017 року для відшкодування вартості лікарських засобів під час амбулаторного лікування осіб, що страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет II типу та бронхіальну астму, буде розширено з 1 липня 2018 року.

    Докладніше
  • 22.03.2018

    ДЕЦ інформує про зміни вартості послуг

    Державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (далі - ДЕЦ) інформує суб'єктів фармацевтичного ринку про заплановану зміну з 23 квітня 2018 року вартості послуг з проведення експертизи матеріалів на лікарські засоби, що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), а також експертизи матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення.

    Докладніше
  • 20.03.2018

    Проблемні питання GMP сертифікації та шляхи їх вирішення обговорено в АМКУ

    19 березня 2018 року в Антимонопольному комітеті України під керівництвом державного уповноваженого Світлани Панаіотіді проведено робочу зустріч на тему: «GMP сертифікація. Проблемні питання та шляхи їх вирішення».

    Докладніше
  • 19.03.2018

    Як пацієнти можуть контролювати Нацперелік? МОЗ запрошує на семінар

    26 березня МОЗ України збирає представників громадських та пацієнтських організацій на тренінг-практикум по роботі з моніторингу Prozorro для контролю закупівель ліків з Нацпереліку.

    Докладніше
  • 14.03.2018

    МОЗ пропонує змінити розміри підконтрольних речовин, що знаходяться в незаконному обігу

    Міністерство охорони здоров'я України пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 01 серпня 2000 року № 188», яким викладається в новій редакції таблиця невеликих, великих та особливо великих розмірів наркотичних засобів, що знаходяться у незаконному обігу, а також вносяться зміни до невеликих, великих та особливо великих розмірів психотропних речовин, що знаходяться у незаконному обігу.

    Докладніше
  • 14.03.2018

    Морально застарілі форми первинної облікової документації МОЗ скасовано

    Міністерство охорони здоров'я Украни повідомляє, що 13 березня набрав чинності наказ № 157 від 26.01.2018, яким скасовується низка форм первинної облікової документації.

    Докладніше
Показати #  
Результати 321 - 330 из 393

Останні новини

Контакти

тел.: +38 (044) 247-95-91; +38 (073) 015-71-15

вул. Дмитрівська, 45,оф.6, м. Київ, 01135

e-mail: office@pharmliga.com.ua

^
OK